MİNİ KONSERVATUVAR 2019 - 2020 KAYIT YENİLEME

MİNİ KONSERVATUVAR

TEMEL MÜZİK EĞİTİMİ VE BİREYSEL ÇALGI EĞİTİMİ

İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Mini Konservatuvar Çalışmaları Katılım Koşulları

İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Yerleşkesinde olan mini konservatuvar çalışmalarına katılım koşulları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Mini konservatuvar çalışmaları, okulumuzda görevli konservatuvar öğretmenleri tarafından cumartesi günleri müzik /enstrüman dersliklerimizde yapılacaktır.

Mini konservatuvar çalışmaları;

Temel Müzik Eğitimi (çalgıya hazırlık),

Piyano,

Keman,

Gitar,

Yan Flüt,

Saksafon

Bateri branşlarında gerçekleştirilecektir.

Bireysel Çalgı Eğitimi Çalışmalarına  katılacak olan öğrencilerin sınıf düzeyleri aşağıda belirtilmiştir.

Piyano            : İlkokul 1, 2, 3, 4 ve Ortaokul 1, 2, 3, 4. Sınıf düzeyindeki öğrenciler.

Keman           : İlkokul 1, 2, 3, 4 ve Ortaokul 1, 2, 3, 4. Sınıf düzeyindeki öğrenciler.

Gitar              : İlkokul 3, 4 ve Ortaokul 1, 2, 3, 4. Sınıf düzeyindeki öğrenciler.

Yan Flüt        : İlkokul 3, 4 ve Ortaokul 1, 2, 3, 4. Sınıf düzeyindeki öğrenciler.

Saksafon        : İlkokul 3, 4 ve Ortaokul 1, 2, 3, 4. Sınıf düzeyindeki öğrenciler.

Bateri             : İlkokul 3, 4 ve Ortaokul 1, 2, 3, 4. Sınıf düzeyindeki öğrenciler.

Temel Müzik Eğitimi: Anaokulu hazırlık (2014 doğumlular)

2018-2019 Eğitim ve öğretim yılı Anaokulu Hazırlık Sınıfı Temel Müzik Eğitimi çalışmalarına  katılan öğrenciler, yapılan değerlendirme sonucunda mini konservatuvar, piyano veya keman programına katılabilirler.

Öğrencilerin ulaşımı velileri tarafından sağlanacaktır.

Bireysel Çalgı eğitimi çalışmaları öğrenci ile bire bir olarak yapılacaktır.

Anaokulu Hazırlık Temel Müzik Eğitimi çalışmaları grup dersleri olarak yapılacaktır.

Öğrencilerin, Keman, Gitar, Yan Flüt, Saksafon enstrümanlarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Hafta sonu müzik çalışmalarında bir enstrüman grubunun çalışmalarına başlaması için o gruba minimum 4 öğrencinin kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.

Çalışmaların sonunda yapılacak değerlendirme sonuçlarına göre “İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Mini Konservatuvar Erken Müzik Eğitimi Sertifikası” verilecektir.

Kesin kayıt sonunda çalışmalara katılmaktan vazgeçen öğrencinin, katılım göstermediği ders ücretleri hesaplanarak geri ödenecektir. Sağlık sebebi rapor edilmediği takdirde kayıt iptallerinde geri ödeme yapılmayacaktır.

Mini Konservatuvar çalışmalarına devam etmekte olan öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri 27-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Mini Konservatuvar ücretlerinin;

Kültürel Sosyal ve Sağlık Tesisleri İnşa ve İşletme A.Ş. / YKB Maslak Plazalar Şubesi(1012 Şube Kodu) TR27 0006 7010 0000 0046 9484 85  numaralı hesaba çalışmalar başlamadan önce yatırılması ve banka dekontlarının minikonservatuvar@itugvo.k12.tr mail adresine iletilmesi, banka dekontlarının açıklama kısmında, öğrencinin TC Kimlik Numarası, Adı-Soyadı ve katılacağı enstrümanlarının belirtilmesi gerekmektedir.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı mini konservatuvar yıllık ücretleri;

• Anaokulu Hazırlık Sınıfı Temel Müzik Eğitimi 4.550,00 TL (KDV dahil)
  • Bireysel Çalgı Eğitimi 6.500,00 TL (KDV dahil) olarak belirlenmiştir.

Okulumuz öğrencilerine yukarıda belirtilen yıllık eğitim ücreti üzerinden %30 indirim uygulanacaktır.

Ödemelerin Kredi Kartı ile yapılmak istenmesi durumunda Garanti  Bonus  ve   Yapı Kredi   World Kart   özellikli  kredi kartlarına   4  taksit  seçeneği mevcut olacaktır.

İstanbul Valiliği tarafından okulların tatil edildiği durumlarda (doğal afetler, kar yağışı vb.) ve okul yönetiminin çalışmaları iptal ettiği durumlarda hafta sonu müzik çalışmaları yapılmayacak, bu gibi durumlarda öğrenci velilerine ELEKTRONİK  POSTA YOLUYLA bilgilendirme yapılacaktır. Yapılamayan çalışmaların telafi programları uygulanacaktır.

İletişim ve sorularınız için;

Gülşah DOĞAN

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları
Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu

Müzik Bölüm Başkanı