Yemek Hizmetleri

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulunda yemek hizmeti, eğitimin bir parçası olarak görülmekte ve bu konu üzerinde titizlikle durulmaktadır. Okulumuzda verilen sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı alanında uzman olan Sardunya Hazır Yemek Üretim Ve Hizmet AŞ birimleri tarafından hazırlanıp sunulmaktadır.

Anaokulu öğrencilerimize, saat 08.20' de sabah kahvaltısı, küçük ve orta gruba saat 12.00' da, hazırlık grubuna 12.50' de öğle yemeği verilir. Her çocuğun yiyebileceği miktarlarda, yemekler tabaklarına konularak çocukların tüm yemeklerden yemelerine, değişik tat ve lezzetlerinin farkına varmalarına ve tabaklarındaki yemeği bitirmelerine özen gösterilir. Çatal, bıçak, kaşık, peçete kullandırmaya özen gösterilir. Saat 15.10'da ikindi kahvaltısı verilir.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı hizmetini 1 ve 2. kat yemekhanesinde kendi sınıflarına ayrılan bölümlerde alırlar.

Yemek servisi, saat 11.45 'te ilk grupta yemeğe gelen ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin masalarına yapılmaktadır. İlkokul 4. sınıf öğrencilerimiz ise yemek hizmetini self servis olarak almaktadır.

Saat 12.35 'te ise ikinci grupta yemeğe gelen ortaokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz yemek servisini self servis olarak almaktadır.

Yemek menüleri, alanında uzman şefler, diyetisyen ve gıda mühendisi tarafından hazırlanmakta ve okul yönetiminin onayına sunulmaktadır. Beslenme uzmanlarımız yemek menülerini hazırlarken öğrencilerimizin yaş özelliklerini dikkate alarak günlük kalori, karbonhidrat, protein ihtiyaçlarına özen gösterirler.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulunda Sardunya Hazır Yemek Üretim ve Hizmet AŞ kurum felsefesi gereğince, tüm mutfaklarımız, geçerli olan yönetim sistemlerimiz kapsamında düzenli olarak habersiz denetime tabi tutulmaktadır. Hijyen Kalite departmanı tarafından gerçekleştirilen bu denetimlerde, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 18001 İş Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve Süreçleri irdelenmektedir. Herhangi bir uygunsuzluk bulunması halinde gerek Hijyen Kalite Departmanı gerekse Operasyon Departmanı tarafından toplantı yapılarak gerekli önlemler alınmaktadır.

Eklenme Tarihi:14.11.2012 09:47 Düzenlenme Tarihi:22.10.2019 10:44
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar