World's Scholars Cup Kulübü Öğrencilerimiz Açı Okullarında

Okulumuz İngilizce Münazara Kulübü öğrencilerinden Duru Çakır, Zeynep Erhan, Sema Su Erdem ve Lara Gezer 23-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Bahçeköy Açı Okullarında düzenlenen konferansa katıldılar. Öğrencilerimiz üç gün boyunca hem münazara yapma becerilerini geliştirecek bilgiler edindiler hem de münazara yapma imkânı buldular.

Background

Students from the English Speaking Union and Scholars Cup Club attended a 3-day conference on Debating during the fall break break. The conference was held from November 23 - 25, 2018 at Aci Schools, Bahcekoy, Istanbul. From the club, 4 students attended the conference namely, Duru Çakır, Zeynep Erhan, Sema Su Erdem and Lara Gezer.

Summary

The conference was focused on debating skills for both beginners and advanced debaters. Over the three days the students learned how to sharpen their debating skills and improve their public speaking abilities. During the duration of the conference, the students had a face off with Aci schools students and won the debate round. The department is proud of the achievement of the students and look forward to further tournaments in the future.

There will be international tournaments in 2019 and the club will work hard to prepare for these tournaments.

Eklenme Tarihi:27.11.2018 10:40
İTÜ Ayazağa Kampüsü Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer/İstanbul