JMUN 2019

10. JMUN KONFERANSI

Junior Model United Nations (JMUN) is an educational simulation in which students learn about diplomacy, international relations and United Nations. In JMUN conferences, students from different schools come together to debate about world problems and try to find solutions.

In our 10th annual JMUN conference, students will debate about “Sustainable Development Goals” which United Nations is planning to achieve by 2030.

Öğrencilerin diplomasi, uluslararası ilişkiler ve Birleşmiş Milletlerin işleyişini öğrendikleri Junior Model United Nations (JMUN), Birleşmiş Milletlerin akademik bir simülasyonudur. JMUN konferanslarında, farklı okullardan öğrenciler bir araya gelerek dünya sorunlarını tartışır ve çözüm önerileri geliştirmeye çalışırlar.

Okulumuzda bu yıl düzenlenecek olan 10. JMUN Konferansı’nda, Birleşmiş Milletlerin 2030 yılına kadar gerçekleştirmeyi planladığı “Sürdürülebilir Gelişim Hedefleri” hakkında münazaralar yapılacaktır.

Eklenme Tarihi:12.12.2018 11:01 Düzenlenme Tarihi:26.04.2019 09:16
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar