Yol Haritam Programı Mezunlarla Buluşma Etkinliği

‘‘Üniversiteye Doğru Yol Haritam Programı’’ çerçevesinde 14 Aralık 2018 Cuma günü ‘‘Mezun Öğrencilerimizle Buluşma’’ etkinliği gerçekleştirildi. Eşit ağırlıklı dersleri seçmek isteyen 10.sınıf öğrencilerimiz, mezun öğrencilerle konuşma fırsatı yakaladılar.

Mezun öğrencilerimizden YKS Y-EA Türkiye 217.’si Nisan ARSLAN ve Y-EA Türkiye 943.’sü Aslıhan BEJİ, kendi yol haritalarını çizerken edindikleri deneyimleri öğrencilerimizle paylaştı. Ayrıca, öğrencisi oldukları İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile ilgili öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

11 Ocak 2019 Cuma günü ‘‘Üniversiteye Doğru Yol Haritam Programı’’ çerçevesinde 10.sınıf öğrencilerimiz mezun öğrencimiz olan 2018 YKS Y-SÖZ puan türünde Türkiye 252.’si Esra KIZILCAN ile buluşma fırsatını yakaladı.

Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi olan Esra KIZILCAN, kendi yol haritasını çizerken kullandığı çalışma yöntem ve tekniklerini öğrencilerimizle paylaştı.

Katılım ve katkıları için Nisan ARSLAN, Esra KIZILCAN ve Aslıhan BEJİ’ ye teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi:15.01.2019 15:20 Düzenlenme Tarihi:15.01.2019 15:25
İTÜ Ayazağa Kampüsü Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer/İstanbul