JMUN Kulübümüz Koç Okulları Konferansında

Okulumuzun JMUN kulübü öğrencilerimiz, 15-17 Mart tarihlerinde Koç Okullarında düzenlenen Türkiye’nin önde gelen okullarından 750 delegenin katıldığı "Dünya'da sürdürülebilir gelişmeyi sağlama." konulu JMUNDP konferansına katıldı. Öğrencilerimiz Endonezya ve Yeni Zelanda ülkelerini güvenlik konseyi, UNICEF ve insan hakları gibi çeşitli komitelerde başarıyla temsil etti. Öğrencilerimizden Defne Zeynep Kazdal ve Kaan Küçük açılış töreninde temsil ettikleri ülkelerin büyükelçisi olarak konferans teması ile ilgili açılış konuşması yaptı. Ayrıca, öğrencilerimizden Kaan Küçük’ün tartışılan problemlere getirdiği çözüm önerileri beğeni topladı ve öğrencimiz komite başkanı tarafından özel teşekküre layık görüldü. Öğrencilerimizi ve kulüp öğretmenlerimiz Hazal Didem Yener ve Savalan Farshbaf’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Eklenme Tarihi:18.03.2019 12:35
İTÜ Ayazağa Kampüsü Dr. Natuk Birkan İlköğretim Okulu Maslak Sarıyer/İstanbul