Kodlama Atölyesi

20 Mart tarihinde Alfa, 22 Mart tarihinde Delta, 8 Nisan Mars, 10 Nisan Dünya, 12 Nisan Nova sınıfları ile Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu iPad sınıfında kodlama atölyesi gerçekleştirilmiştir. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mustafa Albayrak rehberliğinde gerçekleştirilen atölyede öğrencilerimiz, kodlama derslerinde kendi okullarında oynadıkları Box Island oyununun karakteri olan Hiro’nun üç boyutlu yazıcılarda nasıl oluşturulduğuna dair bilgi aldılar. Öğrencilerimiz, atölye sonunda Mustafa Öğretmenin sınıfları için hazırladığı üç boyutlu karakteri sınıf köşesine koymak için teslim aldılar. Bizlere verdiği destekten dolayı Sayın Mustafa Albayrak’a teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi:22.03.2019 12:12 Düzenlenme Tarihi:26.04.2019 14:49
İTÜ Ayazağa Kampüsü Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu Maslak Sarıyer/İstanbul