Dünya Sanat Günü Kutlu Olsun

15 Nisan Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında İTÜ Beylerbeyi İlkokulu ve Ortaokulu ile  ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz “Hayallerimiz ve Rüyalarımızın Resmini Yapıyorum” konulu resim yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmaya her iki okulumuzdan 300 eser katılmıştır. Her sınıf kategorisinde 12 eser, ödüllendirilmiş; 62 eser ise sergilenmeye değer bulunmuştur. İlkokul 1 ve 2. sınıf kategorisinde; 2-F sınıfından Selin Pamukçu birinci, 2-B sınıfından Ada Çınar ikinci olmuştur. Ortaokul 5 ve 6. sınıf kategorisinde, 6-A sınıfından Nehir Kaya üçüncü; ortaokul 7 ve 8. sınıf kategorisinde ise 8-D sınıfından Ayşe Alanur Bağcı birinci, 8-A sınıfından Ceren Karacan üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizin eserlerinden oluşan sergiyi ilkokulumuzda 15-19 Nisan tarihleri arasından ziyaret edebilirsiniz.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. "Dünya Sanat Günü"müz kutlu olsun.

Eklenme Tarihi:18.04.2019 15:39
İTÜ Ayazağa Kampüsü Dr. Natuk Birkan İlköğretim Okulu Maslak Sarıyer/İstanbul