ÖĞRENCİLERİMİZ DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİRÇOK BAŞARI ELDE ETTİ

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu ile Özel Beylerbeyi İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen 15 Nisan Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında, geleceğin özgür düşünen sanatçı adaylarını bir araya getirmeyi amaçlayan “Rüyamda resim görüyorum ve daha sonra rüyamı resmediyorum” konulu resim yarışması düzenlenmiştir. Yaş kategorilerine göre; ilkokul 1 ve 2. sınıflar kategorisinde 1-D sınıfı öğrencimiz Nil DALGALI üçüncü; ilkokul 3 ve 4. sınıflar kategorisinde 3-B sınıfı öğrencimiz Koza BALKIR birinci, 3-D sınıfı öğrencimiz Mustafa PALA ikinci, 4-B sınıfı öğrencimiz Umay YÖRÜK üçüncü; ortaokul 1 ve 2. sınıflar kategorisinde 6-A sınıfı öğrencimiz Utku And AYDIN birinci, 6-B sınıfı öğrencimiz Kemal LÜYER ikinci; ortaokul 3 ve 4. sınıflar kategorisinde 7-E sınıfından Elif Nas GÜRSES ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Eklenme Tarihi:24.04.2019 12:20
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar