Kariyer Günü Etkinliğimiz

24 Nisan 2019 Çarşamba günü öğrencilerimizin meslekleri daha iyi tanıyarak geleceklerini planlayabilmelerine destek olmak amacıyla düzenlene “Kariyer Günü” öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Kariyer günümüzün açılış konferansını İTÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet KARACA gerçekleştirdi. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KARACA öğrencilerimizle etkili paylaşımlarda bulundu. Öğrencilerimize geleceğe hazırlanırken bilginin peşinden gitmenin, merak ve araştırma yetileriyle hareket ederek değişen dünyada kendilerine bir yer edinmelerinin önemini vurguladı. Öğrencilerimiz Sayın Rektörümüze soru sorma fırsatını yakaladı.

Bunun ardından öğrencilerimiz iki oturum olarak düzenlenen kariyer gününde mimarlık, finans, dijital medya, mühendislik, iç mimarlık, tasarım, reklam, kimya, hukuk, psikiyatri, tıp, gazetecilik gibi birçok alandan profesyonel meslek insanlarının yönettiği oturumlarda ilgi duydukları ya da merak ettikleri mesleklerle ilgili bire bir bilgi alma olanağını değerlendirdi.

Kariyer günlerine katılarak öğrencilerimize bu olanağı sağlayan, paylaşımları ile onlara öngörü sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mehmet KÜÇÜK / Doktor

Hanife Dilek ELLİGÜZEL / Matematik Mühendisi