TAMUN

2 -5 Mayıs 2019 tarihleri arasında İngilizce Öğretmeni Gülay Özkul önderliğinde, 7 MUN Kulübü öğrencimiz TAMUN (TED Antalya Model United Nations) Model Birleşmiş Milletler Konferansı’nda bir deneyim daha kazandı.

TED Antalya Okulları tarafından düzenlenen konferansın öncesinde, öğrencilerimiz konferansa yönelik hazırlıklarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz temsil ettikleri ülkenin politikasını anlatan açılış konuşmalarını hazırladılar ve gündem konularına dair çözüm ürettiler. Öğrencilerimiz, dört gün süren ve yoğun bir katılımın olduğu bu konferansta, 6 farklı komitede Kuzey Kore ve Gürcistan’ı temsil ettiler. Sundukları çözüm önerileriyle bu konferansta başarı dolu bir deneyim daha kazandılar. Öğrencilerimizden Mehmet Oğuz Alpkan, Lara Gieringer ve Cansu Derin Bilgi komitelerinde “Main Submitter” oldular. Mehmet Oğuz Alpkan “Best Delegate”, Cansu Derin Bilgi “Promising Delegate”, Leo Ölmez ve Ege Güzelsoy “Honorable Mention” ödülleri alarak üstün başarı gösterdiler. Öğrencilerimiz gösterdikleri bu performanslarıyla bizleri gururlandırdılar.

Eklenme Tarihi:07.05.2019 10:43
İTÜ Ayazağa Kampüsü Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer/İstanbul