Kabataş MUN

26.04.2019 - 29.04.2019 tarihleri arasında Yabancı Diller Bölümü öğretmenlerimiz önderliğinde, 7 MUN Kulübü öğrencimiz (Begüm Abanonu, Leo İhsan Ölmez, Duru Tüzün, Selin Basut, Buse Akar, Ege Güzelsoy ve Tuna Uslu) KMUN (Kabataş Model United Nations) Model Birleşmiş Milletler Konferansı’nda bir deneyim daha kazandı.

Kabataş Lisesi tarafından düzenlenen konferansın öncesinde, öğrencilerimiz konferansa yönelik hazırlıklarını tamamladılar ve temsil ettikleri ülkenin politikasını anlatan açılış konuşmalarını hazırlayıp gündem konularına dair çözüm ürettiler. Dört gün süren ve yoğun bir katılımın olduğu bu konferansta öğrencilerimiz, 5 farklı komitede Romanya, Almanya ve Nijerya’yı temsil ettiler ve sundukları çözüm önerileriyle bu konferansta önemli fikirler ürettiler.

Eklenme Tarihi:07.05.2019 10:43
İTÜ Ayazağa Kampüsü Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer/İstanbul