“3. GELENEKSEL FEN BİLİMLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ YARIŞMASI”NI GERÇEKLEŞTİRDİK

3. Geleneksel Fen Bilimleri ve Bilişim Teknolojileri Proje Yarışması, 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Yerleşkesinde gerçekleşti.

3. Geleneksel Fen Bilimleri ve Bilişim Teknolojileri Proje Yarışması’nın “Fen Bilimleri” kategorisine, İstanbul genelinden 19 okul 32 proje ile katılım gösterdi.

“Fen Bilimleri” kategorisinde proje yarışmasına katılan okullardan;

1. “Deprem Denen Şey Nedir?” adlı projesiyle İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Ortaokulundan Hüseyin Ateş BALSOY ve  Işık Devrim TUNCAY,

2.    “UV Işınlı Vakumlu Diş Fırçası” adlı projesiyle SAJEV Özel Küçük Prens Ortaokulundan Alp Tuna TUNCER, Aziz ALBAYRAK, Fethi Sina TÜLABOĞA,

3. Duvar Küfleriyle Mücadelede Çay Ağacı (Melaleuca Alternifolia) Bitkisinin Kullanımının Araştırılması” adlı projesiyle Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulundan Begüm KAVRAZ ve Özde METİN oldu.

3. Geleneksel Fen Bilimleri ve Bilişim Teknolojileri Proje Yarışması’nın “Bilişim Teknolojileri” kategorisine, İstanbul genelinden 8 okul 14 robot ile katılım gösterdi.

“Bilişim Teknolojileri” kategorisinde proje yarışmasına katılan okullardan;

1.      “Türk Beyefendisi” adlı robotuyla İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Ortaokulundan Kaan Kadir KAYA ve Doruk GÜLER,

2.      “Candleman” adlı robotuyla İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Ortaokulundan Murat Halim KÖMÜRCÜ ve Ali Uras VARSAT,

3.      “Havalı” adlı robotuyla İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Ortaokulundan Yağmur Naz KARAPUNAR oldu.

3. Geleneksel Fen Bilimleri ve Bilişim Teknolojileri Yarışması’na katılım sağlayan tüm bilim dostlarına teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi:07.05.2019 14:27 Düzenlenme Tarihi:11.05.2019 11:43
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar