ANAOKULU PORTFOLYO SUNUMU

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı 2. dönem portfolyo sunumlarını 11 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirdiler.

Uzun bir çalışma maratonundan sonra 6 yaş grubu öğrencilerimiz, GEMS dersine ait “Arılar” temasını; 5 yaş grubu öğrencilerimiz, GEMS dersine ait “Uğurböceği” temasını; 4 yaş grubu öğrencilerimiz ise dosya sunumlarını sınıflarında velilerine sundular. Sınıf sunumlarının ardından öğrencilerimiz, İngilizce dersinden ve seçtikleri bir branş dersinden de sunum yaparak üstün performans sergilediler. Tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz ve tebrik ediyoruz.

Ayrıca öğretmenlerimize eğitim ve öğretim yılı boyunca göstermiş oldukları özverili ve duyarlı çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Eklenme Tarihi:15.05.2019 16:55
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar