HABİB BEKTAŞ ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, 17 Mayıs Cuma günü severek okudukları “Öykülerle Deyimler Uzun Lafın Kısası” ve “Öykülerle Atasözleri Söz Kulağa Yazı Uzağa” kitaplarının yazarı Habib BEKTAŞ ile buluştular. Öğrencilerimiz, dilimizin yüzyıllar öncesinden gelen birikimini yansıtan atasözleri ve deyimlerimiz üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. Yazar, yazma serüveninden bahsederken yolunun “Türkçe”den geçtiğini, dil ve kültür arasındaki bağlantıyı, dilin ardında yatan mesajları deyimler ve atasözlerimiz aracılığıyla öğrencilerimizle paylaştı. Bu söyleşi ile öğrencilerimiz, hem okudukları kitabı yazarıyla inceleme fırsatı buldular hem de yazarımıza merak ettikleri soruları sordular. Etkinliğimizin sonunda öğrencilerimiz, kitaplarını yazarımıza imzalatmanın ayrıcalığını yaşadılar.
Eklenme Tarihi:21.05.2019 11:28 Düzenlenme Tarihi:21.05.2019 11:31
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar