SCIENCE CUP 2019 BEPPO Türkiye Birinciliği

Okulumuz İTÜ Science Club’ın bu sene dördüncü kez Ayça Ergin ve Cem Uludağ danışmanlığında katıldığı, ocak ayında başlayan Bilim Kupası (Science Cup) yarışması sonuçlandı. Öğrencilerimiz Ali Celal Genç, Nevzat Acar Karadeniz, Aslışah Konuklar, Dila İskender, Ezgi Yetkin, Öykü Yetkin, Üneys Emin Şen’in ocak ayında başlayıp -dört ay boyunca- her ay verilen görevleri gerçekleştirdiler.

Yarışmanın dördüncü kategorisi olan lise öğrencileri arasında, 400 puan üzerinden 379 puan alarak Türkiye birincisi oldu. Dört yıldır katıldığımız bu yarışmada üst üste dördüncü birinciliğini kazanan BEE-Force, Science Cup finallerinde yarışmak için hak kazandı.

Takımımız, 14-16 Haziran arası Çekya’nın Nymburk kentinde yapılacak finallerin heyecanını şimdiden yaşamaya başladı.

Eklenme Tarihi:22.05.2019 14:59 Düzenlenme Tarihi:08.10.2019 11:18
İTÜ Ayazağa Kampüsü Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer/İstanbul