YÜZME TAKIMLARIMIZIN BÜYÜK BAŞARISI

Ortaokul Küçük ve Yıldız, Kız ve Erkek Yüzme Takımlarımız, Üsküdar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen okullar arası ilçe turnuvasına katılmıştır. Turnuvada; Can ŞENEN 50 metre kurbağalama ve 50 metre serbest yüzmede birinci, Efe Mert SARP 50 metre kurbağalama ve 50 metre kelebek yüzmede ikinci, Defne EREN 50 metre kurbağalamada birinci ve 100 metre serbest yüzmede ikinci, F. Defne ÜNSAL 50 metre serbest yüzmede birinci ve 50 metre kelebek yüzmede üçüncü, Birce ÖZDEMİR 50 metre serbest ve 50 metre sırtüstü yüzmede ikinci, M. Naz HANÇER 50 metre sırtüstü yüzmede üçüncü, Melissa ERİM 100 metre serbest yüzmede üçüncü, Küçük Kız Takımız 4x50 metre serbest bayrakta  birinci olmuştur. Tüm sporcu öğrencilerimizi ve yüzme antrenörümüz Hande ATASOY YALÇIN’ı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Eklenme Tarihi:23.05.2019 10:11
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar