EL ELE

Okulumuzun Humanity Kulübü’nün Engelli-Sağlık Grubu Öğrencileri ,  22- 23 Mayıs tarihlerinde Birlikcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti ve  engelli arkadaşlarıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.   Öğrencilerimiz, engelli arkadaşlarımızla 24 Mayıs Cuma günü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz “Dans Gösterisi” için de provalar yaptılar.

Engelli-Sağlık Grubu Öğrencilerimiz ,  Birlikcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden gelen on beş kişilik engelli arkadaşlarıyla harika bir dans gösterisi sundular.  Bizleri, izlerken eğlendiren ve duygulandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor ;   böyle bir etkinlik düzenledikleri için öğrencilerimizle ve engelli arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.

Eklenme Tarihi:29.05.2019 16:47
İTÜ Ayazağa Kampüsü Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer/İstanbul