Nehir Kaya ”YALIN” 1. Kişisel Resim Sergisi Açıldı

İTÜ GVO Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu 6-A sınıfı öğrencilerinden Nehir Kaya’nın “Yalın” adlı 1. Kişisel Resim Sergisi, 10 Haziran 2019 tarihinde ortaokul binamızda sanatseverlerle buluştu. Öğrencimizin akrilik boya, pastel boya, gazlı kalem, kara kalem, kuru boya  ve sulu boya teknikleri ile yaptığı 26 adet çalışması sergide yer aldı.

Okul Müdürümüz Belgin Altun, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen sergide öğrencilerimiz arkadaşlarının sanat heyecanını paylaştılar.

Nehir Kaya’nın “Yalın” adlı 1. Kişisel Resim Sergisi’ni 17 Haziran 2019 tarihine kadar ortaokul binamızda ziyaret edebilirsiniz.

Öğrencimizin başarısını tebrik eder, kendisine sanat dolu bir yaşam dileriz.

Eklenme Tarihi:11.06.2019 13:30
İTÜ Ayazağa Kampüsü Dr. Natuk Birkan İlköğretim Okulu Maslak Sarıyer/İstanbul