SCIENCE CUP 2019 BEPPO

Okulumuz İTÜ Science Club’ın bu sene dördüncü kez Ayça ERGİN ve Cem ULUDAĞ danışmanlığında katıldığı, ocak ayında başlayan Bilim Kupası (Science Cup) yarışması sonuçlandı. Türkiye’den prestijli 37 takım arasından birinci olmayı başaran takımımız bu hafta sonu Çekya’da finallerdeydi.

Bee-Force takımımız Türkiye birinciliğinin ardından Çekya’nın Nymburk kentinde 14-16 Haziran 2019 tarihleri arasında Çek öğrencilerle yarıştılar.

Toplamda 22 finalist takımın katıldığı uluslararası bilim yarışmasının finalinde hem sahne deneyinde hem de masa sunumunda başarılı olan takımımız, yarışmayı dünya dördüncüsü olarak tamamladı. Deneylerini jüriye sunan öğrencilerimiz, bilimsel sunum heyecanını tadarak ülkemizi Çek Cumhuriyeti’nde gururla temsil ettiler. Sonrasında küçük bir Prag turu yapan öğrencilerimiz sertifikalarını alıp yurda döndüler.

Eklenme Tarihi:18.06.2019 09:52
İTÜ Ayazağa Kampüsü Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer/İstanbul