XV.Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması Başarımız

"XV. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması"na katılan 20 öğrencimizin tamamı final etabını başarıyla geçerek diploma almaya hak kazanmıştır. Emir Efe YILMAZ ve Arda GÜLVEREN üçüncü dereceden, Beril Ela BEYAZIT, Defne AYBER, Yağmur ERCAN, Derin ULUTAN, Yılmaz Kağan TÖREYİN, Tuna İSTANBULLU, Mehmet Emre SAPMAZ, Naz ZIRH, Dila Duru BECEREN, Deniz Elif ŞEN, Mirza KALELİ, Doruk Kaan YILMAZ ve Can TÜREYEN ikinci dereceden, İlke Ada ÖZTÜRK, Zeynep AKKİPRİK, Bahar İKİZOĞLU, Yağız GÜNDOĞAN ve Jan Deniz ÖZEMİR ise birinci dereceden diploma almışlardır. Birinci dereceden diploma alan öğrencilerimiz, ayrıca madalya kazanarak Zirvedekiler Ödül Törenine davet edilmiştir. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Eklenme Tarihi:19.06.2019 16:23
İTÜ Ayazağa Kampüsü Dr. Natuk Birkan İlköğretim Okulu Maslak Sarıyer/İstanbul