DOĞADA BİR GECE

Okulumuzda yürütmekte olduğumuz "Okullarda Orman ve Eko Okullar Programları"nda başarılı bir yılı daha sonlandırmanın haklı gururunu yaşamaktayız.  Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Eko Okul Bayrağımızın yenilenmesinin yanında, Orman Bayrağı almaya da hak kazanmış bulunmaktayız. 2019-2020 eğitim öğretim yılında da çalışmalarımıza büyük bir çaba ve arzuyla devam edeceğiz. Yıl içinde gerçekleştirilmiş olan özverili ve duyarlı çalışmalara bir teşekkür niteliğinde ilkokul kadememizde “Doğada Bir Gece” buluşması organize ettik. Çadırlar kurduğumuz, doğada ateş yakma yöntemlerini ve izci düğümlerini öğrendiğimiz, oyunlar oynadığımız, ateş yakıp şarkılar söylediğimiz, hikâyeler anlattığımız, sucuk ve marshmallow kızarttığımız, kısaca güldüğümüz, öğrendiğimiz ve eğlendiğimiz bu etkinlikte tüm öğrencilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadık.

Eklenme Tarihi:10.07.2019 14:48
İTÜ Ayazağa Kampüsü Dr. Natuk Birkan İlköğretim Okulu Maslak Sarıyer/İstanbul