Nerede Kalmıştık?

Özgüveni tam, nitelikli, öğrenmeyi bilen, çok yönlü, farklı olanların da ne kadar farklı ve ne kadar değerli olduğunu bilen, fikri, irfanı , vicdanı hür bireyler olarak yetiştiren İTÜ GVO Özel Ekrem Elginkan Lisesi 2019-2020 Eğitim –Öğretim Yılı Açılış Töreni 09 Eylül 2019’da Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirildi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve okul marşıyla başlayan tören Okul Müdürü Serap Sarıgül Hazar’ın konuşmasıyla devam etti. Mezun öğrenciler adına konuşma Zeynep Coşansu tarafından yapıldı.

Büyük başarıların sahipleri, bütün işlerini titizlikle yapabilme sabrını gösteren kişilerdir. Bu sabrı göstererek iğneyle kuyu kazarcasına hedefine ulaşan ve okul yaşamlarını başarıyla noktalayan öğrencilerimizin kazandığı üniversiteleri anlatan video izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Törenimiz 2019-2020 Eğitim –Öğretim Yılı’nın tüm öğrencilerimize başarı ve mutluluk getirmesi dileğiyle sona ermiştir.

Eklenme Tarihi:13.09.2019 23:06 Düzenlenme Tarihi:08.10.2019 10:26
İTÜ Ayazağa Kampüsü Ekrem Elginkan Lisesi Maslak Sarıyer/İstanbul