İTÜ GVO ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULUNDA İLK DERS ZİLİ ÇALDI

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı açılış törenimiz, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü Okul Müdürü Sayın E. Aybars ŞEHİRTAY’ın öğrencilerimizle Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başladı.

Törenimiz, okula başlamanın heyecanını yüreklerinde hisseden öğrencilerimizin oditoryuma alınmasıyla devam etti.

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Eşsiz Kahraman Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Milli Eğitimine emeği geçmiş tüm şehitlerimizin manevi huzurunda durulan saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızın söylenmesiyle açılışımız gerçekleşti. Okul Müdürü Sayın E. Aybars ŞEHİRTAY günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını yaptı.

Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencisi Erke Rüzgar KIRIKÇI, okula başlamanın heyecanını arkadaşları, öğretmenleri ve tüm konuklarımızla paylaştı.

İlkokul 4. sınıf öğrencileri Ege TAŞÇI ve Damla Naz KARA ise heyecanlarını ve umutlarını yansıtan “Okula Dönüş” adlı şiiri büyük bir coşkuyla yorumladılar.

Tüm öğrencilerimiz adına konuşma yapan ortaokul 4. sınıf öğrencisi İlke YILMAZER, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına dair duygularını dile getirdi.

2018-2019 eğitim ve öğretim yılında hem akademik hem de sosyal alanlarda gerçekleştirilen etkinliklerden oluşan barkovizyon gösterisini öğrencilerimiz ve konuklarımız ilgiyle izledi.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm konuklarımızla söylenen İTÜ Marşı’mızdan sonra sembolik olarak çalan zille, açılış törenimiz sona erdi.

Eklenme Tarihi:26.09.2019 10:15
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar