“SINIFTAN YÜKSELEN SESLER” KİTABI ATÖLYE ÇALIŞMASI

Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, 17 Ekim Perşembe günü Yaratıcı Drama ve Çocuk Yogası Eğitmeni Senem KIROĞLU NANE ile Rob BUYEA’nın “Sınıftan Yükselen Sesler” kitabını yaratıcı drama teknikleriyle değerlendirdiler. Etkinlikte, eğitmenle “Öğretmenlik ve Eğitim” üzerine sohbet eden öğrencilerimiz, donuk imge tekniğiyle de okudukları kitapla ilgili farklı duygular üzerinden çıkarımlarda bulundular. Eğitmenimiz, her karakter için bir yoga duruşu belirleyerek tüm sınıfın belirlenen hareketleri yapmasını sağladı. “Sevgi, saygı, fedakârlık, pişmanlık, öz eleştiri” kavramlarının sorgulandığı atölye çalışmamızda öğrencilerimiz, hem eğlendiler hem de empati kurabilmenin önemini fark ederek çalışmalarını tamamladılar.

Eklenme Tarihi:21.10.2019 13:39
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar