CUMHURİYETİMİZİN 96. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Cumhuriyetimizin 96. yılı, okulumuzda coşkulu bir törenle kutlandı. Aydınlık yarınların güvencesi, Cumhuriyet’in değerini bilen öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutlamaları, Okul Müdürümüz Sayın E. Aybars ŞEHİRTAY ve temsilci öğretmen ve öğrencilerimizin de katıldığı Atatürk büstüne çelenk koyma töreniyle başladı.

Çelenk koyma töreninin ardından, birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı “Cumhuriyet Sergisi” açılışı gerçekleştirildi.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Matematik Bölüm Başkanı Rukiye BEYOĞLU’nun konuşmasıyla kutlama programımız, oditoryumda devam etti. Anaokulu öğrencilerimizin “Cumhuriyet” hakkındaki düşüncelerini içeren videonun izlenmesinin ardından ortaokul 3-B sınıfından Birce ÖZDEMİR, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını izleyicilerle paylaştı.

“Bir Güneşin Doğuşu, Bir Işıktır Cumhuriyet” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının ödülleri de törende takdim edildi.

“Bir Güneşin Doğuşu, Bir Işıktır Cumhuriyet” adlı koro ve oratoryo sunumu ile izleyicilerimiz bayram coşkusunu yaşadılar.

Gösterilerin ardından bando takımı eşliğinde velilerimiz ve öğrencilerimizle bayraklarımızı dalgalandırıp marşlarımızı söyledik.

Aydınlık ve cumhuriyet ışığının hiç sönmediği güzel günler dileyerek törenimizi sonlandırdık.

Eklenme Tarihi:01.11.2019 16:32 Düzenlenme Tarihi:01.11.2019 16:36
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar