CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ

Bugün Türk toplumunun kaderine damgasını vuran, çağının olaylarına yön verecek kadar güçlü ve etkili bir rol oynayan, Türk tarihinin akışını değiştiren, eşsiz komutan, büyük devlet adamı, ulusumuzun büyük önderi, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümüdür. Bizler, İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu olarak 10 Kasım’ı dikkatlerimizi bir kez daha onun düşüncelerine yöneltmek için bir fırsat günü olarak kabul ediyoruz.

Okulumuzda yapılan “Atatürk’ü Anma Töreni” Atatürk büstüne çelenk koyma töreniyle başladı. Saatler dokuzu beş geçerken Ata’mız için saygı duruşu yapıldı ardından İstiklal Marşı söylendi.

Törenimiz, Görsel Sanatlar Öğretmeni Gökhan ZİYA’nın öğretmenler adına konuşması, İngilizce Öğretmeni Andrew MILLS’in günün anlam ve önemini belirten İngilizce konuşması ve ortaokul 3-A sınıfından Mete Reis KIZILDAĞ’ın öğrenciler adına konuşma yapmasıyla devam etti.

“Selanik’ten İstanbul’a Mustafa Kemal ATATÜRK” adlı sunum ile ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Zeybek gösterisiyle de törenimiz sona erdi.

Aramızdan ayrılışının 81. yılında yüreğimizde ölümsüzleşen Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Eklenme Tarihi:15.11.2019 15:00
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar