ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ “ALMANYA BİLİM VE KÜLTÜR GEZİSİ”NDELER

İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Ortaokulu öğrencileri 16-19 Kasım 2019 tarihleri arasında Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Almanya Bilim ve Kültür Gezisi”ni gerçekleştiriyorlar.

Öğrencilerimiz, gezide Avrupa’nın önde gelen bilim ve matematik müzelerini gezebilme fırsatı yakalıyorlar. Frankfurt’taki “Experiminta Müzesi”ni ziyaret ederek burada farklı matematik ve fen kavramlarıyla ilgili deneyler içeren birimleri deneyimler ve dalgalar, optik aynalar, simetri, elektrik ve aerodinamik ile ilgili deneyleri incelediler. En eski ve büyük matematik merkezlerinden olan “Mathematikum”da interaktif istasyonlar ile matematiğin sihirli dünyasına giriş yaptılar.

Öğrencilerimiz; BMW Müzesi ziyareti, panaromik Frankfurt turu, Münih şehir gezisi, büyülü Heidelberg Kalesi gezisi ile programımızı eğlenceli, kültürel ve akademik yönlerde dopdolu etkinliklerle tamamlayarak 19 Kasım Salı günü İstanbul’a dönüş yapacaklar.

Eklenme Tarihi:19.11.2019 16:24 Düzenlenme Tarihi:29.11.2019 10:22
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar