Okul Müdürümüzden

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Velilerimiz,

Toplumdaki değişimler birçok kişi ve kurumu etkilemektedir. Belki de bu değişimlerden en çok etkilenen ve aynı zamanda toplumu da etkileyen yer eğitim kurumlarıdır. İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının vizyonu doğrultusunda 21.yy’da öğrencilerimizde yaratıcılık, eleştirel düşünme, iletişim, medya okur yazarlığı, teknolojiyi kullanımı, esneklik, girişimcilik, üretkenlik ve sorumluluk becerilerini geliştirmeye devam ediyoruz..

Toplumumuzda asıl olan, öğrencilerimizin siz değerli velilerimizden edindikleri sevgi, saygı, hoşgörü, adalet ve eşitlik duygularının geliştirilmesidir, çünkü hangi çağda olursak olalım her işin başı sevgi ve saygıdır. Birey öncelikle kendini seviyor ve sayıyorsa bu, bütün ilişkilerine yansıyacaktır. Okulumuzda en büyük hedefimiz öğrencilerimizin kendini mutlu hissetmesidir, mutlu bireyler başarıya odaklıdır ve hedefleri vardır. Mutlu insan, mutlu gelecek demektir. Atatürk’ün de ön gördüğü gibi "Okul genç beyinlere; insanlığa hürmeti, millet ve memleket sevgisini, şerefi, bağımsızlığı öğretir. Okul sayesinde, okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki, Türk milleti, Türk sanatı, Türk ekonomisi, Türk şiir ve edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir." Bizler de çalışmalarımızı bu doğrultuda ve siz değerli velilerimizin desteği ile sürdürmekteyiz.

Eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimiz için mutlu ve başarılı  geçmesini diliyorum.

Belgin ALTUN

Okul Müdürü