Fiziksel Olanaklar

Okulda, her sınıfta internet bağlantılı bir bilgisayar, bir projeksiyon makinesi ve projeksiyon perdesi vardır. Bu bilgisayarlarla öğretmen ve öğrenciler ister özel bir programda, isterse bilgi teknolojileri merkezindeki ana bilgisayar aracılığı ile arşivdeki bir programda ve isterse internet üzerinde, hedeflerine ulaşmak için çalışabilirler. Tüm öğretmenler bilgisayar destekli öğretim yöntemini etkili bir şekilde kullanmak üzere bir hizmet içi eğitim programından geçirilmişlerdir. Okulda bulunan akıllı tahtalar ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz edinilen bilgilerin kalıcılığını sağlamaktadırlar.

Okulumuzda sınıfların yanı sıra ilkokul binamızda  Satranç Sınıfı, Yaratıcılık Derliği, Drama Sınıfı,  İngilizce Aktivite Odası,   Kütüphane,  Bilgisayar Laboratuvarı, 2 Fen Laboratuvarı,  5 Resim Atölyesi,  GEMS Sınıfı,  2 Müzik Atölyesi,  2 Dans Atölyesi, Spor Salonu, Balon Saha, Çok Amaçlı Salon, Yemekhane, Mutfak, Revir bulunurken; ortaokul binamızda ise 2 Müzik Dersliği, Oditoryum, 2 Kapalı Spor Salonu, Seminer Salonu, Bilgisayar Laboratuvarı, Fen Laboratuvarı, Eğitim Teknolojileri Laboratuvarı, Robotik Atölyesi, Okuma Dersliği, Kütüphane, İspanyolca/Almanca Dersliği yer almaktadır.

Ayrıca okulumuz 2 oyun alanı ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna sahiptir.

Eklenme Tarihi:26.04.2012 00:00 Düzenlenme Tarihi:08.09.2016 16:09
İTÜ Ayazağa Kampüsü Dr. Natuk Birkan İlköğretim Okulu Maslak Sarıyer/İstanbul