OKULLARDA ORMAN PROJESİ 2018 - 2019

İTÜ GVO ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU OKULLARDA ORMAN PROJESİ

İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu olarak 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında da “Okullarda Orman Projesi”ne geçen yıllarda edindiğimiz deneyimle ve bu yılın heyecanıyla devam etmekteyiz. Bu yılki çalışma konumuz “Orman ve Sürdürülebilir Şehirler” olarak belirlenmiştir.

Proje kapsamında; koordinatör öğretmenlerimizi belirleyerek başladığımız çalışmalarımızda, öğretmen ve öğrenci timimizi oluşturarak 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için eylem planımızı oluşturduk. Koordinatör öğretmen ve öğrenci timlerimizle beraber İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu olarak 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı için sloganlarımızı belirledik. Anaokulunda "Doğayı Sevelim, Geleceğimizi Koruyalım.”, ilkokulda "Ormanlar Yaşam Kaynağımızdır.", ortaokulda ise "Kendin Üret, Kendin Tüket.”  sloganları doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu olarak bu yıl da öğrencilerimizin büyük bir neşe ve iş birliği içinde “Okullarda Orman Programı”nı yürüteceğine inanıyoruz.

Anaokulu eylem planına ulaşmak için tıklayınız.

İlkokul eylem planına ulaşmak için tıklayınız.

Ortaokul eylem planına ulaşmak için tıklayınız.

Eklenme Tarihi:30.10.2015 09:57 Düzenlenme Tarihi:07.12.2018 08:23
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar