Ölçme Değerlendirme

İZLEME VE YÖNLENDİRME

Onları eğitimler içerisinde; gözlemliyor, değerlendiriyor ve yönlendiriyoruz.

Çocuklarımızın sosyal ve kültürel yaşantılarının daha çok gelişmesi  için ilk eğitim yıllarından itibaren yoğun olarak sinema, tiyatro, müze ve sergi gezileri düzenlenmektedir.  Çocukların her alandaki gelişimi sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmenler tarafından gözlemlenerek, gelişimleri yakından izlenmektedir.

Anaokulumuzda notla ölçme değerlendirme yapılmamaktadır. Bunun yerine Portfolyo çalışmaları, Rubrikler, Davranış Karneleri, İşbirliğine Dayalı Değerlendirme Formları, Anektotlar,         Amaç – Kazanım Formları kullanılmaktadır.

Yemek saatlerinde sınıf öğretmenleri çocuklarla birlikte olduğundan, onları daha yakından izleme fırsatı bulmaktadırlar. Yemek mönülerimiz her ay periyodik olarak velilerimize ulaştırılmaktadır.

Yaptığımız gözlemler danışmanlık doğrultusunda; çocuklarının yeteneklerini ve gelişimlerini fark ettirmek için velilerimizle her fırsatta paylaşılmaktadır.

Eklenme Tarihi:02.05.2012 10:33 Düzenlenme Tarihi:08.05.2012 22:37
İTÜ Ayazağa Kampüsü Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu Maslak Sarıyer/İstanbul