Güvenlik ve Temizlik Hizmeti

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında güvenlik ve temizlik hizmetleri konusunda “Andırman Grup” ile çalışmaktadır.

Güvenlik ve temizlik personeli olarak toplam 29 görevli personel okulumuzdaki çalışmalarımıza destek vermektedir.

Okulumuzda öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın güvenliğine önem verilmekte olup iş yeri uzmanımız gözetiminde gerekli önlemler alınmaktadır. Ayrıca yerleşkemiz güvenlik personeli kontrolünde bulunan 86 adet güvenlik kamerası ile kontrol edilmektedir.

Öğrencilerimizin okulumuzda katıldıkları eğitim ve öğretim çalışmalarında kullandıkları derslik, sınıf, spor salonu, yüzme havuzu ile yemekhane ve diğer bölümlerde gerekli görülen hijyenik ortamın sağlanmasına öncelik ve önem verilmektedir.

Eklenme Tarihi:24.12.2015 14:29 Düzenlenme Tarihi:22.10.2019 09:07
Beylerbeyi Mahallesi Vakıf Tarla Altı Sokak No: 1 Beylerbeyi / Üsküdar