GEMS

Öğrenciler için yüksek standartlar oluşturan GEMS Programlar,onları ezberci eğitimden uzak,sorgulamaya dayalı öğrenime
yöneltmektedir.

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulunda uygulanan, bir eğitim tekniği olan GEMS, anaokulu öğrencilerine Matematik ve Fen alanını sevdirmek için geliştirilmiş bir programdır. Bu sayede çocuklarımız; yaratıcılıklarını geliştiren etkinlik ve deneylerle Matematik ve Fen Bilimlerine ait kavramlarla tanışırlar.
Maksimum 20 kişilik etkinlik merkezli sınıflar öğrencileri problem çözme konusunda yaratıcılığa yöneltmekte, ayrıca bağımsız düşünme becerilerini geliştirmektedir.

Okulumuzda sınıflarda ve laboratuvarlarda bulunan bilgisayarlar ve internet bağlantıları ile çocukların görsel ve işitsel öğrenmelerine olanak sağlanarak, kalıcı öğrenme desteklenmektedir.

Eklenme Tarihi:02.05.2012 11:55 Düzenlenme Tarihi:19.01.2015 09:46
İTÜ Ayazağa Kampüsü Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu Maslak Sarıyer/İstanbul