Polonya Görüşmeleri

ERASMUS + 7. PROJE KOORDİNASYON TOPLANTISI VE OKUL ZİYARETİ - POLONYA

Projemizin 2. dönem  7. Koordinasyon toplantısı ve okul ziyaretleri 18-22 Mayıs 2016  tarihlerinde gerçekleştirildi.

Proje koordinasyon toplantısı 18-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Polonya Katowice’ de bulunan  proje ortağımız  Szkoła Podstawowa Nr 42 im. Jana Brzechwy w Częstochowie ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olup, proje faaliyetleri paylaşılmış, okul ziyaretleri, ders gözlemleri yapıldı. Proje ilerleme aracı olarak hazırlanan matematik ve fen temalı  “ Animal Race”  ve “ Constellation Games”  oyunları öğrenciler ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirilen bir toplantıda uygulandı. Toplantıya Müdür Yardımcısı / Proje Koordinatörü  İlkay YILMAZ,  İngilizce Öğretmenimiz Emre DEMİR ve Sınıf Öğretmenimiz Nazlı SEÇİLİR katıldılar.

Eklenme Tarihi:27.05.2016 15:47 Düzenlenme Tarihi:30.05.2017 13:26
İTÜ Ayazağa Kampüsü Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu Maslak Sarıyer/İstanbul