2. Polonya Görüşmeleri

ERASMUS+ 9. PROJE PAYLAŞIM TOPLANTISI VE OKUL ZİYARETİ - POLONYA

Projemizin 3. dönem  9. paylaşım toplantıları ve okul ziyaretleri 5-9 Nisan 2017  tarihlerinde gerçekleştirildi.

5-9 Nisan 2017  tarihleri arasında Polonya Katowice’ de bulunan  proje ortağımız  Szkoła Podstawowa Nr 42 im. Jana Brzechwy w Częstochowie ev sahipliğinde gerçekleştirilmiş olup, proje faaliyetleri ve oyunlarımız paylaşılmış, okul ziyaretleri, ders gözlemleri yapılmıştır. Proje ilerleme aracı olarak hazırlanan oyunlarımızın 3. ve 4. sü  “ Animal Race”  ve “ Symetry Games”  oyunları öğrenciler ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirilen bir toplantıda uygulandı. Toplantıya Müdür Yardımcısı / Proje Koordinatörü  İlkay YILMAZ,  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanı Alin ONAR katıldılar.

Eklenme Tarihi:04.05.2017 08:45 Düzenlenme Tarihi:30.05.2017 14:29
İTÜ Ayazağa Kampüsü Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu Maslak Sarıyer/İstanbul