ERASMUS + FİNAL TOPLANTISI SHERBORNE İNGİLTERE

ERASMUS + FİNAL TOPLANTISI SHERBORNE  İNGİLTERE

2014-2017 Yenilik ve İyi Uygulama Değişimi için İşbirliği Ana Eylemi (Key Action 2, KA2) altında yer alan proje faaliyetleri ile   kurumsal, yerel/bölgesel, ulusal veya uluslararası düzeyde yenilikçi uygulamaların geliştirilmesi, transfer edilmesi ve uygulanması amaçlanan Erasmus +  Projemizin final toplantısı ve son okul ziyaretleri 07-11 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleştirilmiş ve sonlanmıştır.

Final toplantımız   İngiltere- Glocouster- Sherborne’ da bulunan proje ortağımız ve proje koordinatörümüz  Sherborne Primary School ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.
3 yıl süren proje çalışmalarının değerlendirilmesi, sonuçların paylaşılmasının yanı sıra velilerin katılımı ile 6 ortak ülkenin  proje süreci içerisinde oluşturdukları oyunlar oynanmıştır.
Anaokulumuzun oluşturduğu Constallation Game, Symetry Game, Butterfly Garden, Lego Math ve Animal Race oyunları veli ve öğrenciler tarafından ilgi görmüş ve olumlu geri bildirimler alınmıştır.

Toplantıya Müdür Yardımcısı / Proje Koordinatörü  İlkay YILMAZ,  Orta Grup Koordinatörü Natali SEYREK  katılmıştır.
Eklenme Tarihi:20.06.2017 14:21 Düzenlenme Tarihi:20.06.2017 14:31
İTÜ Ayazağa Kampüsü Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu Maslak Sarıyer/İstanbul