2018 - 2019 KIŞ SPOR OKULLARI

2018 - 2019 KIŞ SPOR OKULLARI
"GENEL BİLGİLENDİRME"

TARİH

: 29 Eylül 2018 - 12 Ocak 2019 (1. Dönem)                             09 Şubat 2019 - 25 Mayıs 2019 (2 .Dönem)
YER : İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları  Beylerbeyi Yerleşkesi
ÇALIŞMA GÜN VE SAATLERİ : Cumartesi 09:00 - 13:30 Saatleri Arasında

:

Hakan ARSLANOĞLU (Kış Spor Okulu Koordinatörü)

KATILIM KOŞULLARI

·           Kış spor okulunda, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Satranç, Masa Tenisi ve Hareket Eğitimi branşlarında              eğitim      verilecektir.

·               Kış spor okulu çalışmalarına 5-12 yaş seviyesinde öğrenciler katılabilecektir.

·               Kış spor okuluna katılacak öğrencilerin ulaşımı velileri tarafından sağlanacaktır.

·           Satranç kursuna Anaokulu 5 ve 6 yaş grubu ile İlkokul ve Ortaokul öğrencileri katılabilecektir.

·           Anaokulu hazırlık sınıfında öğrenim gören 2013 doğumlu öğrenciler yüzme çalışmalarına katılabilecektir.

·          Kardeş indirimi %10’dur. Kardeş indirimi 2 kardeş toplamı üzerinden    değil, seçilen branşlardan ücreti düşük olan branş üzerinden yapılması gerekmektedir.

·        Kış spor okulunda yüzme branşına katılacak olan öğrencilerimizin, yanlarında bone, mayo, terlik ve havlu getirmeleri gerekmektedir.

·            Valilik tarafından okulların tatil edildiği durumlarda (doğal afetler, kar yağışı vb.) ve okul yönetiminin çalışmaları iptal ettiği durumlarda kış spor okulu faaliyetleri yapılmayacak, bu gibi durumlarda öğrenci velilerine SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Yapılamayan çalışmaların telafi programları uygulanacaktır

·          Kış spor okulu ücretlerinin; Kültürel Sosyal ve Sağlık Tesisleri İnşa ve İşletme A.Ş. / Hesap adı: Kültürel A.Ş./ Yapı Kredi bankası Maslak Plazalar Şubesi / IBAN: TR710006701000000046948469 numaralı hesaba çalışmalar başlamadan önce yatırılması ve banka dekontlarının hakan.arslanoglu@itugvo.k12.tr ve ozden.ozcan@itugvo.k12.tr mail adreslerine iletilmesi gerekmektedir. Dekontların açıklama kısmında, öğrencinin adı-soyadı ve katıldığı branşlar mutlaka belirtilmelidir.

·          Kayıtlar web sitemiz üzerinden kış spor okulları bölümüne online olarak yapılacaktır. Öğrencilerin çalışmalara katılabilmesi için, banka dekontunun çalışmalar başlamadan önce belirtilen e-mail adresine iletilmesi gerekmektedir.

·         Kış spor okulları branşlarında, oluşturulacak gruplardaki minimum öğrenci sayısı 8 kişi olarak belirlenmiştir.

·       Kesin kayıt sonunda kursa katılacak öğrencilerin sağlık durumunun spor yapmasına engel olmadığını belirten doktor raporunu Beden Eğitimi Bölümüne elden iletmesi gerekmektedir.

Kesin kayıt sonunda kursa katılmaktan vazgeçen öğrencinin, sağlık durumunun spor yapmasına mani olduğunu belirten doktor raporu ile Beden Eğitimi Bölümüne başvurması halinde katılım göstermediği ders ücretleri hesaplanarak geri ödenecektir. Sağlık sebebi dışında kayıt iptallerinde geri ödeme yapılmayacaktır.

İletişim ve sorularınız için;

Hakan ARSLANOĞLU

Beden Eğitimi Bölüm Başkanı

hakan.arslanoglu@itugvo.k12.tr

(0216) 401 17 73 (Dahili 2010)