Küçük Erkek Basketbol Takımımızın Başarısı

Beylerbeyi Küçük Erkek Basketbol Takımımız Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına girmeyi başardı.

Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu “Küçük Erkek Basketbol Takımı” Edirne’deki Türkiye Şampiyonası‘nda grup maçlarının tamamını kazanarak grup birincisi oldu. Grup birincisi takımımız, 24–28 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonası yarı finallerindeki performansı ile rakiplerini geride bırakmayı başardı. Antalya’daki turnuvayı ikinci olarak tamamlayan takımımız şampiyonayı Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasında tamamladı. Küçük sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2.3.2016

Geri Dön