Yönetim Kurulu Üyemize Rektörümüzden Teşekkür Plaketi

İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarına eğitim adına önemli katkılar sağlayan Yönetim Kurulu Üyemiz, hayırsever iş adamı Sayın Zafer Yıldırım'a teşekkür plaketi sunuldu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Zafer Yıldırım'a plaketi Rektörümüz ve İTÜ GVO Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren tarafından takdim edildi. Rektörümüz okullarımıza eğitim adına yapmış olduğu katkılardan dolayı Zafer Yıldırım'a teşekkür ederken, Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren şunları söyledi: "Öğrencilerimize akademik ve fiziksel imkanların yanında sosyal imkanlar da sunmaya özen gösteriyoruz. Çünkü bizim için öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra dış dünyaya karşı duyarlı bireyler olmaları da çok önemlidir. Bu süreçte maddi ve manevi desteklerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Zafer Yıldırım şahsında tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.

24.3.2016

Geri Dön