Cumhuriyetimizin 94. Yılını Gururla Kutladık!

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Ailesi olarak Cumhuriyetimizin 94. yılını büyük bir coşku ve mutlulukla kutladık.

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Maslak, Beylerbeyi ve İzmir kampüslerinde tüm hafta boyunca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Öğrencilerimiz, hafta boyunca gerçekleştirilen etkinliklerle Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, Genel Müdürümüz Ufuk Konca, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katıldığı Cumhuriyet Bayramı törenlerimizde Cumhuriyetimizin kuruluş öyküsünü sahneleyen öğrencilerimiz, sundukları şiirler, şarkılar ve sahne gösterileri ile anlatan öğrencilerimiz büyük beğeni topladı.

"Tarihimiz en kıymetli pusulamız"
Cumhuriyetimizin 94. yılında bir mesaj yayınlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren şunları söyledi: "Cumhuriyet sevgisi ve sevincini, beraberlik duygusuyla harmanladığımız ​Cumhuriyet Bayramımızı 94 yıldır onurla, gururla kutluyoruz! dedi. Bilim, sanat, spor ve teknolojide ülkemizi "muasır medeniyetler" seviyesine çıkaracak nesillerin yetiştirilmesinde görev üstlenen bir eğitim kurumu olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bugünkü imkanlarla anlamakta güçlük çekeceğimiz kadar zor olan günlerde birlik olmuş, birliğinden doğan gücü yeni bir ülke kurmak için kullanmış tarihimiz, en büyük ışığımız, en kıymetli pusulamızdır. Bağımsız ve demokratik bir cumhuriyeti bizlere miras bırakan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ​"Fikri hür, vicdanı hür” bireyler hür topraklarda yaşasın diye​ canını feda eden ​​Kurtuluş Mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 94. yılı İTÜ GVO Ailesine ve ülkemize kutlu olsun!

30.10.2017

Geri Dön