Okullarımızda Bugün İlk Ders Zili Çaldı

İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının kuruluşunun 20. yıl dönümünde, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zili bugün tüm kampüslerimizde çaldı.

Yuvalarına dönmenin mutluluğunu yaşayan arılarımız, yeni hedefler, yeni umutlar ve yeni hayallerle 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk dersini bugün gerçekleştirdi.

İTÜ GVO İzmir Yerleşkemizde gerçekleştirilen açılış törenine İTÜ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tayfun Kındap, İTÜ GVO Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, İTÜ GVO İzmir Okulları yöneticilerimiz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İTÜ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tayfun Kındap: "246 yıllık köklü geçmişi ile güçlü bir ekol olan İTÜ çatısı altında anaokulundan liseye kadar her kademede İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarında bilimle, sanatla, sporla, iç içe donanımlı bireyler, iyi insanlar yetiştiriyoruz" dedi.

Maslak, Beylerbeyi ve İzmir kampüslerimizde gerçekleştirilen törenlerde öğrencilerimiz okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere tüm İTÜ GVO Ailesine başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı dileriz.

9.9.2019

Geri Dön