Mini Konservatuvar Öğrencilerimiz Bugün Müzik Eğitimine Başladı

Yenilikte öncü İTÜ ailesi bünyesinde “Ana Kucağından İTܒye” anlayışı ile eğitim veren İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, öğrencilere müziği yaşatmak, müzik bilgisini geliştirmek ve müziği doğru öğretmek amacıyla kurduğu Mini Konservatuvar, bugün 5. döneme "Merhaba" demenin heyecanı yaşadı.

2019-2020 eğitim öğretim yılında Mini Konservatuvarımızda öğrencilerimiz piyano, keman, gitar, flüt, bateri ve temel müzik eğitimi alacak.

Türkiye’nin ilk mini konservatuvarı olma özelliğini taşıyan Mini Konservatuvarımızda müziğe ilgi duyan öğrencilerimiz erken yaşta müzikle tanışıyor.

28 hafta sürecek olan “Erken Yaşta Müzik Eğitimi” programını başarıyla tamamlayan öğrenciler, İTÜ GVO Mini Konservatuvar Erken Müzik Eğitimi Sertifikası’nın sahibi olacak. Konservatuvar eğitiminde, ilkokul 1, 2, 3, 4 ile ortaokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf düzeyindeki öğrencilerimiz ve anaokulu öğrencilerimiz müzik eğitimi alacak.

5.10.2019

Geri Dön