Beyin Olimpiyatları

Dünya Zekâ Oyunları Federasyonu'nun Türkiye temsilcisi olan Türk Beyin Takımı’nın okulumuzda düzenlediği ve Matematik Zümresi tarafından koordine edilen Beyin Olimpiyatları Yarışması'na, ortaokuldan 45, liseden 18 olmak üzere toplam 63 gönüllü öğrencimiz katıldı. Zeka oyunları kültürünün daha geniş kitlelere ulaşması, öğrencilerimizin akıl yürütme, problem çözme, iletişim, Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanma, eleştirel düşünme, karar verme gibi yeteneklerini kullanmalarını amaçlayan yarışlarda en iyi dereceyi yapan ortaokuldan 5 ve liseden 2 öğrenci, Beyin Olimpiyatları Ege Finali'ne katılacak. Yarışların Ege finalinden başarıyla çıkan öğrenciler ise Türkiye finaline katılım hakkı kazanacak. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.
11.1.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir