DI'da İTÜ başarısı

STEAM eğitiminin sanat ve sosyal girişimcilikle harmanlandığı, proje tabanlı öğrenme programını Türkiye’de uygulayan
Türkiye’nin en büyük yaratıcılık organizasyonu Destination İmagination elemeleri sonuçlandı. Okulumuz ortaokul öğrencileri, ‘’Discovery’’ takım adıyla katıldıkları organizasyonda‘’Mühendislik’’ dalında "Da Vinci Özel Ödülü"ne layık görüldü. "Better Together" takım adıyla organizasyona katılan ilkokul öğrencilerimiz ise "Doğaçlama" alanında Türkiye 4.'sü oldu. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizde emeği geçen Seda Burcu Şener, Başak Can, Yasemin Altunay, Münevver Mine Özbek ve Ahmet Canbaz öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
13.3.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir