"En iyi delege" İTÜ'den

Okulumuz ortaokul JMUN Kulübü öğrencileri, 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde Özel Tarsus Amerikan Koleji’nde, 18 okuldan 360 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen TSEV JMUN 2019 Konferansı’na katıldı. Öğrencilerimiz, birleşmiş Milletler bünyesinde 2 gün boyunca Kuzey Kore temsilcisi olarak görevlerini başarıyla yerine getirdi. Öğrencilerimizden Arda Çağırıcı, İTÜ ailesine bir gurur daha yaşatarak 360 öğrenci arasından "En İyi Delege" ödülünü almaya hak kazandı.

Konferansa katılan öğrencilerimiz, Özant Köleli, Ekin Ece Ekmen, Ömer Dönmez, İrem Naz Yaman, Feyza Açıkgöz, Ekin Özcan, Arda Çağrıcı ve Eren Açıkgöz ile Danışman Öğretmenleri Ayşe Bozdağ'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

13.3.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir