First Lego Lig Turnuvası'na katıldık

İTÜ GVO İzmir Okulları LEGO robotik takımımız "İTÜ ROBOT" 15. Türkiye Bilim Kahramanları First Lego Lig Turnuvası’na katıldı.
İzmir Fuar'ında gerçekleşen turnuvada okulumuzun maskotu olan köpeğimizin ismini verdikleri robotları "Goldie" ile turnuvaya ilk kez katılan takımımız, Ege Bölgesi’nin çeşitli illerinden gelen 44 takım arasında yarıştılar.Proje, robot tasarım ve öz değerler alanlarından oluşan turnuvada, "Mars Toprağından Lego Şeklinde Yanmaz Tuğla" projesi, proje jürisi tarafından oldukça takdir topladı.Robotik takımımız turnuvada takım olmak, robot tasarlamak ve programlamak, jüri karşısında sunum yapmak konularında önemli kazanımlar elde etti.
13.3.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir