Bu yıl 28. ‘si düzenlenen, ulusal ve uluslar arası alanda 700 projenin yarıştığı Dr. İbrahim Arıkan MEF Eğitim Kurumları Araştırma Projeleri Yarışması’na katılan, Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencilerimiz Nilay Sude Tuncay ve Eda Korkuter, İTÜ ailesine gurur yaşattı. Öğrencilerimizin hazırladığı “Piezoelektrik Mikrofon ile Işık Şiddeti Ölçümü” isimli proje, ön elemeyi geçen 15 ülkeden toplam 90 projenin arasında yer alarak MEF Üniversitesi’ne davet edildi. Hazırladıkları proje, Fizik dalında ilk 20 proje arasında yer alan öğrencilerimizi ve öğrencilerimize destek veren danışman öğretmenleri Tuğba Varol’u kutluyoruz.
27.5.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir