Kültür Sanat Haftası Etkinlikleri

Okulumuzda 7-10 Mayıs tarihleri arası Kültür Sanat Günleri '' Çağrışımlar '' teması ile kutlandı. Haftanın ilk günü ortaokul ve lise öğrencilerimizin hazırladığı resim sergisinin açılışı yapılırken, ortaokul öğrencilerimizin müzik dinletisi gerçekleştirildi. Etkinliğin ikinci gününde ise Milli Kütüphane Vakfı Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis üyesi Avukat Ulvi Puğ, öğrencilerimizle Atatürk ve Türk gençliğinde çağrıştırdıkları konulu bir söyleşiye katıldı. Kültür Sanat haftasının üçüncü gününde ilkokul öğrencilerimizin müzik dinletisi ve kukla gösterisi sahne alırken, etkinliğin son gününde lise öğrencilerimiz “Kadın” konulu şiir dinletisini izleyenlerin beğenisine sundu. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hazırladıkları etkinlikler için teşekkür ediyoruz.
27.5.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir