Bahar Festivalimiz

Baharın gelişi okulumuz bahçesinde muhteşem bir festivalle kutlandı. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiği Happy Fest’19, öğretmenlerimizin hazırladığı zumba gösterisi ile başladı. Öğrencilerimizin sahne performansları festivale katılan herkesten tam not alırken, fotoğraf ve karikatür kulübümüzün hazırlamış olduğu sergi de büyük ilgi gördü.
Kurulan stantlardan bol bol alışveriş yapan öğrencilerimiz, sahne gösterileri, etkinlik atölyeleri, karaoke, sihirbazlık gösterileri gibi eğlenceli etkinliklere katılma şansı yakaladı. Görsel Sanatlar Bölümümüz önderliğinde düzenlenen Atık Malzeme Tasarım Yarışması ve Sizin Gözünüzden Happy Fest Fotoğraf Yarışması’nın kazananlarına ödülleri takdim edildi.
Eğlenceli geçen gün sonunda sahne alan Yaygara Band Grubu ise festivale katılanların kulaklarının pasını sildi.
27.5.2019

ANASAYFA  |  K12NET  |  İTÜGVONET  |  WEBMAIL  |  TANITIM FİLMİ  |  İLETİŞİM

İTÜ GVO © 201İzmir NESAN Yerleşkesi: Menderes Caddesi Sevgi Mahallesi No: 9 Gaziemir - İzmir